SMS lån på dagen

SMS lån på dagen er perfekt for alle som trenger penger raskt og enkelt

Når man trenger et raskt lån, er et SMS lån på dagen et godt valg. Dette er et lite lån på alt mellom 500 og 10 000 kroner, og det beste med denne typen lån er at det er ekstremt enkelt og raskt.

Pengene man får fra et SMS lån kan man bruke på akkurat hva man vil, uten noen form for grenser fra låneaktøren som låner ut pengene. Det er dermed fritt frem for å bruke dem på nye ting, eller for å kose seg litt ekstra.

Et SMS lån på dagen har relativt kort nedbetalingstid, og det er vanlig at den er på rundt et par-tre måneder. Det betyr at dette er en type lån man skaffer seg fort, men kvitter seg med nesten like fort.

Den effektive renta på SMS lån er ganske høy når man sammenligner den med renter fra vanlige forbrukslån, men det er faktisk ikke uvanlig at den er ganske så høy på smålån på bare et par tusenlapper. Det er derimot ikke helt riktig å bruke den effektive renta for å finne ut hvor dyrt lånet faktisk blir, ettersom renter alltid oppgis per år, mens SMS lån som oftest har nedbetalingstid som er langt under ett år. Det er dermed helt feil, og må man selv ta i bruk kalkulatoren for å finne ut nøyaktig hvor mye SMS lånet kommer til å koste.

De aller fleste kan ta et SMS lån på dagen, men personer med betalingsanmerkninger, veldig lav inntekt eller mye annen gjeld kan få problemer med å få innvilget lånesøknaden. Dersom man derimot har en helt ålreit økonomi pleier det sjeldent å være noe problem i det hele tatt.

Det er veldig viktig å ha en god plan når man tar et SMS lån på dagen, for det er langt fra billig å sitte på et slikt lån i lange tider. Bruk derfor litt tid på å legge en plan for hvordan du skal klare å betale tilbake pengene du låner til avtalt tid, så slipper du å havne i en situasjon hvor rentene hoper seg opp.

Slik tar du et SMS lån på dagen

SMS lån på dagenNår man skal ta et SMS lån på dagen må man først og fremst finne frem telefonnummeret til den låneaktøren man skal ta SMS lån hos. Det er ikke lenger lovlig å reklamere like hardt for SMS lån, så det er lurt å planlegge litt i forkant av når man skal ta lånet slik at man slipper å måtte lete etter telefonnummeret når man skal søke. For eksempel kan man lagre nummeret på mobilen, så har man det klart til man trenger å søke om lånet.

Selve SMS søknaden foregår enkelt nok ved at man sender en tekstmelding med personnummer, kontonummer, ønsket lånesum og ønsker tilbakebetalingstid. Dette er standarden, men noen aktører krever kanskje mer informasjon i meldingen, mens andre igjen kanskje trenger mindre. Meldingen sendes enkelt nok til telefonnummeret deres, så får man raskt en SMS tilbake med svar på hvorvidt lånesøknaden ble innvilget eller avslått.

Dersom søknaden blir innvilget kan man forvente å få pengene overført til kontoen sin i løpet av et par dagers tid. Derfra kan man bruke pengene som man selv måtte ønske, og etter omtrent en måneds tid dukker den første fakturaen opp i postkassa.