Microlån

Noen ganger kan vi alle komme til å stå i en situasjon der vi godt kunne bruke litt ekstra til slutten på måneden, da er greit å ha alternativer utover at skulle leve på ris, grøt og vand.

I dagens finansverden har man også sett mulighetene her, og derfor har man lagd det som heter et Microlån i rekken av de små lån som har kommet frem i media i de siste årene.

Hvordan fungerer et microlån?

Et microlån er et litt anderledes type lån, i forhold til det vi ellers vært kjent med i dagens Norge, et microlån er nemlig et av de små lån på dagen som man kun har en enkel avbetaling på.

Dette skyldes at et microlån er et lån der du ofte låner mellem 500,- og 5.000,-  det gir nesten seg selv at grunnen til at disse beløpene er så små, skyldes at et microlån ikke er et lån som du kan kjøpe et hus, bil eller noe annet større for, som vi ellers er vandt til er det vi bruker et lån til.

Små lån – Mye større fleksibilitet!

Derimot så er et microlån et lån som er spesielt henrettet mot ungdommer, studerende og andre folk som kanskje ikke lever for et stort beløp hver måned, og som derfor godt kan komme i en situasjon der litt ekstra på kontoen på slutten av måneden er det somMicrolån trengs.

Et microlån har også det litt uvanlige i forhold til de lånene vi ellers kjenner, at man kun har en avbetaling på lånet, altså låner du for eksemepel 2.000,- så har du 30 dager til du skal betale tilbake på lånet, og da vil du altså da etter 30 dager skulle betale de 2.000,- + renter/kredittkostander,  noe som gjør at et microlån er raskt over og ute av verdenen for deg etter kort tid, ulikt forbrukslån og andre typer av lån hvor du kan risikere å måtte avbetale hver måned over en lengere periode.

Dette gjør altså at microlån er et av de lånene i den kategorien vi vel kan kalde for små lån som er et av de mest anbefalelsesverdige, alt du trenger å gjøre for å få ditt microlån er som sagt å kontakte et finansieringsselskap, de fleste har deres side online hvor du bare må utfylde et par ord, og samtidig skrive hvor mye du vil låne, da vil du ofte få svar ganske fort heretter, og hvis lånet blir godkjent vil du motta pengene innenfor ganske kort tid.