Lån uten sikkerhet på dagen

Står du og trenger et lån uten sikkerhet, men du får bare avslag på avslag av din egen bank eller fra finansieringsselskapene, da har du kanskje ikke undersøkt hvilke muligheter du har.

Det er nemlig gjort flere tiltak som skal henrette seg til de som ikke klarer å få et lån fordi de kanskje ikke tjener nok til at en bank vil tilby dem et lån, noen av disse alternativene som er lagd vil vi prøve å se på her og nå.

Hva er mine alternativer?

Som vi skrev tidligere så er altså gjort flere tiltak mot de som ikke klarer å bli godkjent til et lån, et av disse tiltakene er et lån uten sikkerhet, og nå undrer du seg sikkert over hvordan et lån kan være uten sikkerhet og hva dette betyr, men selvom det kanskje høresLån uten sikkerhet på dagen litt farligt ut så er et lån uten sikkerhet, noe av det mest tryggeste du kan få, det betyr nemlig bare at du får et lån som du ikke selv må stille sikkerhet for, altså dokumentere din egen inntekt.

Dette er selvsakt en fordel hvis du gang på gang har fått avslag på at få et lån ellers, de fleste finansieringsselskaper har lån uten sikkerhet som de kan tilby til de fleste, noen ganger må man kanskje være over 20 år gammel eller også har de kanskje en annen aldersbegrensning, men ellers så stiller de ingen krav til din økonomi, noe som selvsagt kan bli en stor fordel for deg som søker etter et lån.

Hvilke forskjellige lån uten sikkerhet finnes det?

Det finnes flere forskjellige lån uten sikkerhet, noen av de mest populære er et microlån, forbrukslån, vi vil prøve kort å oppsumere hva de forskjellige lån tilbyr.
Trenger du et lån med det samme, så er et microlån kanskje det riktige for deg, det er nemlig et veldig fort lån som gir deg pengene nesten momentant etter at du har søkt.

Selvfølgelig kan overførselen av pengene ta en dag, men ellers så godkjennes dette lånet veldig fort, et typisk microlån er et lån mellem 500,- og 5.000,-. Det andre lånet som godkjennes uten sikkerhet hos noen finansieringselskaper er et forbrukslån, til forskjell fra et microån så er et forbrukslån et lån som kan være litt større, og som du kan ha en litt lengere tilbakebetalingsperiode på, noe som gjør at det er et veldig populært lån på grunn av sin fleksibilitet.