Lån på minuttet

Hvordan skaffe et lån på minuttet

Et lån på minuttet lar deg låne penger raskt, og helt uten sikkerhet. Det er både enkelt, raskt og greit å ta et lån på minuttet, så kan man låne penger til å oppfylle drømmen man alltid har hatt.

Lån på minuttetMed et lån på minuttet kan man bruke pengene man har lånt til hva enn man måtte ønske, uansett hva det er for noe. De kan altså brukes på nye møbler, for å kjøpe en sykkel, for å dra på en sydentur eller for å pusse opp loftet. Det er ingen begrensninger, og de fleste låneaktørene verken interesserer seg for hva de skal brukes til, eller spør om det når man søker. Dette lånet er dermed helt genialt for deg som har en stor drøm, men ikke helt klarer å samle sammen penger til å oppfylle den.

Når man tar et forbrukslån på minuttet kan man låne alt fra 500kr til 400 000kr, alt ettersom hvor mye du trenger. Man får utbetalt alle pengene rett til sin egen konto i løpet av et par dager etter at man søker om lånet, og derfra bestemmer man selv hva de skal brukes til. Deretter får man en faktura hver måned, og denne inkluderer avdrag og renter. Nedbetalingstiden velger man selv, og med forbrukslån pleier man å kunne velge veldig fritt. Noen vil kvitte seg med hele lånet så fort som mulig, mens andre ønsker å betale så lite som mulig hver måned. Det et klart at det er mest lønnsomt å kvitte seg med det så raskt som mulig, men man må jo huske at man skal leve fint ved siden av lånet også da.

Slik fikser du et lån på minuttet

Når man skal ta et lån på minuttet så er det datamaskinen som er det beste valget. Det er bare å koble seg til internett og klikke seg inn på nettsidene til en låneaktør, så er man i gang. Der finner man et låneskjema som spør om kontonummer, hvor mye du vil låne, og personalia. Det er ikke verre enn å fylle ut denne, så er man nesten ferdig. Alt som gjenstår er å signere søknaden, og til dette bruker man BankID, det samme systemet man bruker når man skal betale i en nettbutikk eller logge inn i nettbanken sin. Alle som har nettbank har dermed en kodebrikke eller applikasjon på mobilen, så bruker man enkelt denne for å bekrefte søknaden.

Etter at søknaden er sendt inn må man vente på svar, og dette kan ta alt mellom noen få sekunder og flere dager. Mange låneaktører tilbyr automatisk svar av søknadene, og da sparer du deg for veldig mye tid, for svaret får man kun få sekunder etter at man sender inn søknaden. Da får man med det samme opp et lånetilbud, og dette inneholder all tenkelig informasjon om lånet du får tilbud om. Dersom du er fornøyd er det bare å takke ja, så er lånet aktivt. Derfra tar det bare noen få dager, så er pengene inne på konto, og klare til å brukes på akkurat det du måtte ønske!