Lån 50000

Lån 50000 kroner på noen få minutter

Med et lån på 50000 kroner kan man gjøre store forandringer i livet sitt. Kanskje kan man få fikset bilen man så sårt trenger, eller kanskje får man refinansiere all gjelden sin til å bli mye billigere?

Lån 50000Med et forbrukslån i denne størrelsen trenger man ikke å sette noen eiendeler i salgspant, og låneaktøren kan dermed ikke foreta tvangssalg for å dekke eventuell ubetalt gjeld. Pengene man låner må ikke knyttes opp mot spesifikke prosjekter, og istedenfor står man helt fritt til å selv velge hva man vil bruke pengene på. Låneaktøren kommer engang ikke til å spørre om dette, for alt de bryr seg om er at de får tilbakebetalt pengene sine i tide, ikke hva de brukes til.

Nedbetalingstiden velger man omtrentlig selv, men man bør regne med rundt ett års tid for et lån 50000 kroner. Om man ønsker å betale det ned raskere er det ikke noe problem, og trolig er det heller ikke noe stress å velge en lengre nedbetalingstid. Det er selvfølgelig viktig å huske at renter løper så lenge man har et lån, så økonomisk sett er det mest lønnsomt å kvitte seg med det på kortest mulig tid.

Man kan forvente en rente på mellom 10 og 20 %, og det er mange ting som er med på å påvirke hva den faktisk ender på. Blant annet spiller personlig betalingsevne en stor rolle, men det er også store variasjoner etter hvilken låneaktør man låner pengene fra.

En rente på 10 % vil si at man betaler 10 % av lånesummen i renter hvert år. I utgangspunktet vil det da bli 5 000kr i renter på et lån 500000 kroner, men ettersom man betaler ned litt hver måned blir det totalt sett litt lavere. Dette er fordi man den andre måneden ikke lenger har et lån på 50000, men på rundt 48 eller 49 tusen.

Hvem får innvilget er lån 50000?

Det er ikke hvem som helst som får innvilget et forbrukslån på så mye som 50000kr, og det viktigste kriteriet man må oppfylle er en ålreit årslønn i tillegg til en ryddig økonomi. Dette inkluderer at man ikke har noen betalingsanmerkninger eller på andre måter dårlig økonomi, for dette er et stort rødt flagg for låneaktørene.

I tillegg til dette krever de fleste låneaktørene som skal låne ut 50000 kroner at man har bodd i Norge i minst 3 år sammenhengende, for det er faktisk ekstremt vanskelig for dem å kreve inn penger på tvers av landegrenser. Ellers er det vanlig med en aldersgrense, og denne kan variere på mellom 20 og 25 år, selv om 18 år er den laveste aldersgrensen som er lov her i Norge.

Slik søker du om et lån på 50000 kroner

Man kan enkelt søke om et lån på 50000 kroner over internett, og man trenger engang ikke å sende papirer i posten. Istedenfor går alt elektronisk, og det er bare å begynne med å fylle ut et låneskjema på nettsidene til låneaktøren. Denne trenger litt informasjon om økonomien din, samt personalia, også avslutter man den med å signere den med BankID. Etter en liten stund får man svar om lånet er innvilget eller ikke, og dersom svaret er positivt får man pengene inn på konto etter noen få dager.