Lån 30000

Lån 30000 kroner til hva du vil

Det finnes mange typer lån, og en av de mest vanlige typene er forbrukslån. Med et forbrukslån kan man bruke pengene til                   hva man måtte ønske, fra oppussing til å kjøpe nye møbler. Lånet er dessuten uten sikkerhet, noe som vil si at långiveren ikke tar salgspant i noen eiendeler eller verdier, og kan derfor ikke kreve tvangssalg for å få tilbake pengene sine. Istedenfor må de gå via inkassoselskaper. Dette er selvfølgelig en fordel for deg som har lånet, men den ekstra risikoen for låneaktøren må gjøres opp igjen ved å ha renta litt høyere enn ved lån med sikkerhet.

lån 30000Når man skal ta et forbrukslån på 30000 kroner er det faktisk en del penger å spare på å velge riktig låneaktør, ettersom små forskjeller i renta faktisk kan utgjøre en del penger når man låner 30000. Derfor bør man sette av litt tid til å sammenligne forskjellige lån opp mot hverandre, og deretter søke på det lånet som blir billigst i lengden. Det er heldigvis enkelt gjort, da det finnes en rekke nettsider som enkelt lar deg sammenligne lån, og sette dem opp mot hverandre.

Når man har funnet et godt lån med gode vilkår og lave renter, så er det bare å begynne prosessen med å søke på lånet. Tro det eller ei, men det er kjempelett å søke om forbrukslån på 30000 kroner over internett, og trenger ikke å ta mer enn fem minutter. Alt du trenger er litt informasjonen om økonomien din, i tillegg til personalia. Til slutt kan man signere lånesøknaden med BankID, så er den sendt til behandling!

Etter at lånesøknaden er sendt må man vente på svar. Dette kan ta alt fra noen få sekunder til flere dager, avhengig av hvor man søkte. Hvis den blir godkjent får du et konkret lånetilbud hvor du får vite nøyaktig hvilke rente du må betale, den totale nedbetalingstiden, og annen informasjon om hvordan lånet faktisk fungerer. Her kan du alltids velge å takke nei til lånet, og heller søke en annen plass.

Selv om 30000 kroner er veldig mye penger for de aller fleste, er det mange låneaktører som beregner dette som er smålån. Dette har et par klare forskjeller fra vanlige forbrukslån, og først og fremst kan man forvente at renta er litt høyere enn om man skulle lånt flere hundretusener.

Når man låner 30000 kan man forvente en halvlang nedbetalingstid. Det kan ligge på alt fra 3 måneder til rundt ett års tid, men det kan ofte være muligheter for å øke den etter ønske.

Hvem kan låne 30000?

Det er langt ifra alle som får innvilget søknader om å låne 30000 kr, og først og fremst blir alle med betalingsanmerkninger avslått. Det er bare å kvitte seg med disse før man søker, da de ødelegger sjansene for å få et lån veldig fort. Deretter har låneaktørene visse krav til inntekter. Nøyaktig hvor mye man må ha i årlige inntekter for å låne 30000 avhenger av de forskjellige aktørene, men det er selvfølgelig ikke snakk om all verdens når det er et smålån. Man kan likevel oppleve å få avslag hvis man har en lav årlig inntekt, mye annen gjeld, eller en generell uryddig økonomi.