Gratis kredittkort

Fungerer et gratis kredittkort bra?

Det er mange forskjellige kredittkort på markedet, og alle har sine egne fordeler og ulemper. Det er faktisk mulig å få gratis kredittkort, og tro det eller ei, men disse er ofte bedre enn kredittkortene man må betale for!

Når man har et gratis kredittkort kan man selv velge hvordan man vil bruke det. Dersom man ønsker å ha et kredittkort liggende i en skuff for å ha ekstra sikkerhet i hverdagen så kan man det. Om man ønsker å betale med det hver dag, og betale ned gjelden når fakturaen kommer så kan man det. Her kan man altså bestille kredittkortet og selv velge hvor mye man vil bruke det. Da trenger man ikke å tenke seg så godt om før man bestiller det, og dersom du finner ut at du ikke får bruk får det, er det bare å legge det vekk.

Det geniale med å bruke kredittkort er at man får mange fordeler som man ikke får med et vanlig bankkort. For eksempel er det mange kredittkort som tilbyr cashback i utvalgte butikker. Dette betyr at man får igjen en viss prosent av summen man kjøpte varer for på fakturaen, så hele kjøpet blir litt billigere. Slike bonuser får man også med gratis kredittkort, og det er ingenting i veien for å kun bruke kredittkortene til disse bonusene.

Andre kredittkort gir billigere bensin, og det er mange som har slike kort som de kun bruker til å betale bensin med. Faktisk kan man også få slike kredittkort med bensinrabatt helt gratis, uten at man trenger å bruke det til annet enn bensin.

Hva innebærer et gratis kredittkort?

Gratis kredittkortDet er klart at kredittkortselskapene må tjene pengene sine en plass, så det betyr at ikke alle brukerområdene med kredittkort er helt gratis. Det er likevel mulig å bruke et kredittkort helt gratis, hver eneste dag, uten at man må betale én eneste krone for det. Det er først og fremst årsavgifter, fakturaavgifter, betalingsutsettelser og minibankuttak som koster penger hos de fleste selskapene, og det har blitt veldig vanlig med kredittkort som har 0kr i årsgebyrer og etableringskostnader, samt gratis fakturaer dersom man velger e-faktura. Det betyr at man ikke trenger å betale noen verdens ting hvis man ikke vil utsette betalingen sin. Ulempen kommer derimot ved at rentene på betalingsutsettelsene blir høyere enn ved andre kredittkort, så det er ikke et godt valg for deg som ønsker å utsette betalingene noen måneder.

Det finnes mange gratis kredittkort, og en av de mest kjente gratis kredittkortene er Gebyrfri Visa fra Santander. Dette kortet koster ingenting å anskaffe eller ha, samt at det er gratis å bruke det i butikker. Dette kortet har også gratis kontantuttak, noe som er svært uvanlig, så det blir ikke mer gratis enn med Gebyrfri Visa. Det er først hvis man ønsker å utsette betalingen at det koster penger å bruke Gebyrfri Visa, og så lenge du betaler det du skylder til fakturaforfall har du ingenting å frykte.

Slik skaffer du et gratis kredittkort

Det er veldig enkelt å skaffe seg et gratis kredittkort, og alle myndige personer med en viss inntekt får innvilget kortene. Det er mange aktører å velge mellom, og alle har sine egne fordeler og ulemper, så bruk litt tid på å sammenligne de forskjellige aktørene før du bestemmer deg for et kredittkort.

Å søke om et gratis kredittkort er veldig enkelt, og det er bare å fylle ut personalia, så er du i mål. Etter at søknaden sendes inn må selskapet gå gjennom økonomien din i form av en kredittsjekk, og etter en liten stund får du svar på om du får innvilget kredittkortet eller ikke. I beste fall kan kortet ligge i postkassen etter en liten uke, og er klart til bruk.