Billig forbrukslån uten sikkerhet

Ta billig forbrukslån uten sikkerhet og bruk pengene på hva du vil

Hvis man trenger litt ekstra penger en måned er et billig forbrukslån uten sikkerhet et godt alternativ. Et forbrukslån lar deg låne penger til akkurat det du vil, så du står fritt til å bruke pengene du låner til alt mellom himmel og jord.

Et forbrukslån kan være på alt fra noen få tusen kroner til flere hundretusener. Nedbetalingstiden ligger typisk par alt mellom ett år og ti år, men avhenger selvfølgelig av hvor mye penger du vil låne. Renta kan også variere stort, og ligge på alt mellom 8 og 25 % årlig nominell rente. Det er mange ting som påvirker renta, men det er veldig mye penger å spare på å velge riktig aktør som tilbyr en god rente.

At lånet er uten sikkerhet betyr enkelt nok at lånaktøren ikke tar salgspant i noen eierdeler, i motsetning til slik det er når man tar boliglån eller billån. Det er helt vanlig at forbrukslån er uten sikkerhet, og dette er faktisk en god fordel for låneren. Ulempen med lån uten sikkerhet er at de er en større risiko for långiveren, noe som betyr at de må ha høyere rente for at det skal være verdt risikoen.

Slik finner du et billig forbrukslån uten sikkerhet

Billig forbrukslån uten sikkerhetDet er veldig mange forskjellige forbrukslån tilgjengelig, og det er faktisk store forskjeller på disse. Dersom man skal låne en del penger kan man spare tusenvis av kroner årlig på å velge det billigste lånet fremfor et dyrere et, og det lønner seg uten tvil å bruke litt tid på å sammenligne forskjellige lån før man søker om et.

Heldigvis finnes det mange oversikter som samler mange lån, og setter dem opp mot hverandre i tabeller. På denne måten kan man enkelt se hvilke som har best rente, hvilke som låner ut mest penger, og hvilke kriterier de har til søkerne. Dette er en stor fordel som sparer deg for veldig mye tid når du skal finne det beste tilbudet.

Det er viktig å huske på at alle rentene du får oppgitt er priseksempler, noe som betyr at du kan få et lån som er enten billigere eller dyrere. Grunnen til dette er at renta blir beregnet ut ifra en personlig betalingsevne, og du får derfor din helt egne rente. Med andre ord er det ikke 100 % sikkert at den billigste aktøren i testen er den som gir deg det billigste lånet, selv om det er så godt som sikkert at den er blant de billigste. Av den grunn kan der lønne seg å søke om lån flere plasser, og vurdere de konkrete tilbudene du får. Til slutt trenger du selvfølgelig kun å godta ett av tilbudene, og sitter da igjen med det aller beste tilbudet.

Det er langt ifra alle som får innvilget lån, og her i Norge er de faktisk ganske strenge i forhold til mange andre land. Ofte må man vært minst 22-23 år gammel, ikke ha noen betalingsanmerkninger, og ha en solid årsinntekt for at man i det hele tatt skal bli vurdert til å få lån. Studenter og andre med lave inntekter sliter veldig ofte med å få forbrukslån, og må i verste fall ende opp med dårlige vilkår, ettersom de seriøse aktørene ikke er interessert.

Ta opp et billig forbrukslån på dagen

Ofte havner man i situasjoner hvor man rett og slett trenger mer penger enn det man har stående på konto, og ofte kan et billig forbrukslån på dagen være en veldig god løsning på problemet. Da låner man penger som man får utbetalt raskt, så kan man bruke pengene på det man trenger, uansett om det er en sydentur, for å fikse bilen eller for å betale depositum til en leilighet. De neste månedene, eller årene om lånet er stort nok, brukes for å betale ned gjelden, og i denne perioden betaler man en viss sum hver måned, helt til det ikke lenger er noe mer gjeld igjen.

Når man låner penger som et forbrukslån har man også den fordelen av at låneaktøren verken interesserer seg for eller spør om hva pengene skal brukes til, slik at man får gjøre det man vil i fred og ro. Det er dermed mulig å låne penger til hva som helst, så det er ingen begrensninger for hvilke situasjoner forbrukslån kan hjelpe deg ut av.

Det finnes mange aktører som driver med forbrukslån, og alle har varierende renter. Det kan være veldig store forskjeller på de billigste og dyreste forbrukslånene, og dersom man er ute etter et billig forbrukslån vil det være veldig lønnsomt å bruke en times tid på å sammenligne de forskjellige aktørene for å jakte på det beste tilbudet. Faktisk er det slik at mange av låneaktørene man allerede har kjennskap til fra TV-reklamer og lignende er dyrere enn andre aktører, så det er best å søke seg frem til en billigere en.

Slik skaffer du et billig forbrukslån på dagen

Det har aldri vært enklere å skaffe et billig forbrukslån på dagen, og alt man trenger er en fin og ryddig økonomi, og en dings som kan koble seg opp mot internett. Deretter er det bare å finne frem til en låneaktør, og klikke seg inn på nettsidene deres.

På nettsidene til låneaktørene finner man fort en lånesøknad. Dette er et skjema man må fylle ut, og her er det bare å skrive inn personalia, informasjon om økonomien din, og informasjon om lånet du søker om. Det hele sendes inn elektronisk, og du kan til og med bruke BankID for å signere søknaden, og dermed slippe å måtte sende signerte papirer i posten.

Det er altså ekstremt enkelt å søke om lån over internett, og det er ingenting i veien for å få et billig forbrukslån på dagen. Når søknaden er sendt må man derimot vente på svar, og de fleste låneaktørene har systemer som sørger for at du får svar innen få minutter. Dermed får man rimelig kjapt vite alle betingelsene for lånet, og kan velge å takke ja til tilbudet med det samme. Da er lånet aktivt, og man har ordnet seg et forbrukslån!

Til tross for at lånet er aktivt, så er ikke pengene inne på kontoen din helt enda, og det er bare å beregne minst to-tre dager før de er klare til å brukes. I verste fall kan det ta oppimot en ukes tid, men det er mest vanlig at det tar rundt 3 dager fra man søkte om lånet. Grunnen til dette er mye fordi banksystemene har nokså trege overføringer her i Norge, samtidig som alle lånene som sendes ut ofte skal gjennomgås manuelt, og at det derfor er umulig å sende ut pengene i helger og helligdager.